BIG BROTHER ALL STARS 2012

 • Александра Апостолова
  Александра Апостолова
 • Борислав Борисов
  Борислав Борисов
 • Вяра, Надежда, Любов
  Вяра, Надежда, Любов
 • Димитър Казълов
  Димитър Казълов
 • Лиляна Ангелова
  Лиляна Ангелова
 • Мирослав Георгиев
  Мирослав Георгиев
 • Найден Найденов - Нед
  Найден Найденов - Нед
 • Никола Настески (Лестер)
  Никола Настески (Лестер)
 • Панайот Кючуков
  Панайот Кючуков
 • Стойка Стефанова
  Стойка Стефанова
 • Цецe Орешкова
  Цецe Орешкова
 • Стоян Дудов
  Стоян Дудов
Ден 29
понеделник-събота от 20:00 по

VIP Brother се завръща в ефира на Нова ТВ - с нови ВИП съквартиранти и нови изпитания

02-07-2013 09:34

Тази есен най-успешният риалити формат – VIP Brother, се завръща в ефира на Нова ТВ.
 
Къщата отново отваря врати, за да посрещне новата селекция ВИП съквартиранти, мисии и изпитания. Подготовката вече тече с пълна сила, а продуцентите от „Old School Productions” водят активни преговори с редица известни личности, изкушени от идеята да се откъснат от света за цели 2 месеца. За целта екипът напълно е пренебрегнал мисълта за летни отпуски и денонощно се среща с потенциални ВИП съквартиранти. Кои обаче ще бъдат техните имена и кои ще се осмелят да застанат пред камерите на Големия брат, предстои да разберем.
 
Едно нещо е сигурно – палитрата от характери, както винаги, ще е на ниво. Последният сезон на VIP Brother за пореден път доказа, че фразата „Очаквай неочакваното” с пълна сила се отнася за риалити формата. В него вечно спорещите Фънки и Къци поставиха началото на интересно приятелство. Най-яростният противник на Златките – Криси Патрашкова, успя да намери път към тях и дори в момента води предаване именно със Златка Димитрова. Никол Станкулова доказа, че е перфектна не само в метеорологията, но и в ролята си на водещ на други хитови формати като Dancing Stars. А също както през есента на VIP Brother 2012 г., победителят Орлин Павлов представи новия си сингъл „За ден” непосредствено преди старта на новия сезон.
 
Дали Къщата отново ще посрещне майка и син като Ирен Кривошиева и Владимир. Ще има ли искри между бивши любовници както при Златка и Багата и какви други изпитания и мисии е приготвил Големият брат за новите си съквартиранти?
 
Отговорите предстоят тази есен с VIP Brother 2013. От първото издание на формата през 2004 г. досега Нова ТВ е излъчила общо 10 сезона – пет сезона Big Brother, четири VIP Brother и един сезон Big Brother Family. Предстоящото издание ще бъде 11-то по ред. През всичките тези години риалити форматът категорично успя да се наложи като истински телевизионен феномен, който привличаше пред малкия екран милиони зрители и ги караше да съпреживяват всеки момент от социалния експеримент, наречен Big Brother.

* Излъчването на живо е възможно да бъде прекъсвано по преценка на продуцентите на шоуто * Качеството на услугата зависи: 1) от интернет връзката на регистрирания потребител; 2) от натовареността на web-cървъра; 3) от използвания от потребителя хардуер и компютърна програма (player).

Партньори