BIG BROTHER ALL STARS 2012

 • Александра Апостолова
  Александра Апостолова
 • Борислав Борисов
  Борислав Борисов
 • Вяра, Надежда, Любов
  Вяра, Надежда, Любов
 • Димитър Казълов
  Димитър Казълов
 • Лиляна Ангелова
  Лиляна Ангелова
 • Мирослав Георгиев
  Мирослав Георгиев
 • Найден Найденов - Нед
  Найден Найденов - Нед
 • Никола Настески (Лестер)
  Никола Настески (Лестер)
 • Панайот Кючуков
  Панайот Кючуков
 • Стойка Стефанова
  Стойка Стефанова
 • Цецe Орешкова
  Цецe Орешкова
 • Стоян Дудов
  Стоян Дудов
Ден 29
понеделник-събота от 20:00 по

Помощ

Какви програми са ми необходими, за да гледам „BIG BROTHER на живо”?


За да използвате услугата “BIG BROTHER на живо” Вие трябва да разполагате с операционна система Windows XP или по-висока версия и Windows Media Player. Препоръчваме Ви да използвате също:

Последна версия на Windows Media Player можете да изтеглите от тук
Internet Explorer версия 8.0 или по-нова можете да изтеглите от тук
Adobe Flash Player тук

Възможно е преди да стартира картината, Вашият Media Player да започне да тегли допълнително кодеци. Не се притеснявайте! Те са Ви необходими, за да гледате BIG BROTHER безпроблемно.

* За да използвате услугата BIG BROTHER на живо под MAC операционна система, трябва да изтеглите приставка за Вашия плеър от тук

Моля, имайте предвид, че буферирането на видео-потока работи различно при този плейър и е нужно да изчакате до 30 секунди, за да започне видеото


Гледане на живо с Firefox


Ако желаете да гледате 'BIG BROTHER на живо' с Firefox, трябва да ползвате Firefox с последните модификации.
Можете да проверите за последната версия на браузъра тук
или като изберете меню 'Help/Check for updates' от самия браузър.


Защо не успявам да заредя услугата "BIG BROTHER на живо"?


След като инсталирате последната версия на плеъра е препоръчително да извършите няколко допълнителни настройки и ъпгрейди.

1. Стартирайте плеъра и от менюто "Help" изберете "Check for Player Updates".
( Help --> Check for Player Updates; ).

2. Проверете опцията "Detect connection speed (recommended)" от менюто
"Tools --> Options --> Performance" дали е избрана, ако не е - изберете я.
( "Tools - Options - Performance" --> Detect connection speed(recommended) )

3. Ако екранът на Вашия компютър става зелен докато гледате "BIG BROTHER на живо", това се дължи на "bug" в Windows Media Player и е необходимо да се инсталира "patch", който го поправя. Моля прочетете статията на Microsoft по въпроса от този адрес http://support.microsoft.com/kb/898549/en-us и си изтеглете patch-a от този линк в статията: Download the WindowsMedia10-KB898549-x86-ENU.exe package now

4. Възможно е да имате активирани антивирусни програми, чиито настройки да не допускат отварянето на pop-up прозорец, в какъвто се гледа „ BIG BROTHER на живо”. В такъв случай е добре да коригирате настройките и да презаредите сайта. Препоръчваме Ви също да изтриете всички Temporary Internet Files от меню Tools / Internet Options на Вашия Internet Explorer.

Ако все още не успявате да заредите pop-up прозореца, проверете дали настройките на Вашия браузер позволяват отварянето на pop-up прозорци – в меню Tools маркирайте опцията Turn off pop-up Blocker.

5. Преди да стартирате услугата 'Гледай на живо' уверете се, че интернет връзката Ви не е заета от други приложения и не сваляте/качвате големи файлове.


Как да гледам "BIG BROTHER на живо" на цял екран?


Кликнете два пъти върху екрана на Media Player или натиснете с десния бутон на мишката върху екрана и маркирайте Full Screen. За да се върнете към стандартния размер на екрана – кликнете два пъти върху него.


Защо понякога в "BIG BROTHER на живо" се излъчват кадри от стая, в която няма хора?


Излъчването на живо в сайта зависи от преценката на отговорния редактор на предаването и НОВА Телевизия. Продуцентите и НОВА ТВ си запазват правото да прекъсват излъчванията по преценка на редакторите.


Може ли да ползвам услугата „На живо“ извън територята на България?


Услугата „На живо“ може да се ползва само на територията на България.


Ако имате други въпроси относно сайта или услугите, които можете да ползвате в него, свържете се с нас на телефон 02 / 971 38 09, 02 / 971 00 97 или на e-mail support@e-card.bg.

* Излъчването на живо е възможно да бъде прекъсвано по преценка на продуцентите на шоуто * Качеството на услугата зависи: 1) от интернет връзката на регистрирания потребител; 2) от натовареността на web-cървъра; 3) от използвания от потребителя хардуер и компютърна програма (player).

Партньори